Behandlinger

Wellness massage
30 min – 250kr.
60 min – 395kr.
En god massage der varmer musklerne op, og sætter kredsløbet godt i gang. Vil i de fleste tilfælde løsne op for spændingshovedpine m.m. gør dig dejlig afslappet og sætter gang i systemet.

Sports massage
30 min – 300kr.
60 min – 465kr.
At anbefale hvis du har skader, gamle såvel som nye. Hvis du træner meget, er meget aktiv, eller har et job der kræver meget fysisk arbejde samt dårlige arbejdsstillinger. Denne massage er meget dybdegående, og vil virkelig sætte gang i flow og helingsprocesser.

Graviditets-massage – 30 min – 250kr.
Massage af øvre ryg. Ofte siddende eller liggende på siden. Massagen løsner op i de øverste nakke/skuldre muskler, og vil få de værste spændinger til at forsvinde.

Ansigts-massage ( løftende og plejende ) – 30 min 250kr.

I denne massage er der fokus på at få masseret de fleste muskler i ansigtet igennem og vakt dem til dem live igen, massagen er behagelig og giver varme i kinderne. Der bruges lækker creme til denne massage, der er opløftende.

Cupping-behandling- 60 min – 400kr.
Har du endnu ikke prøvet cupping ? Så skal denne form helt klart prøves. Cupping er en meget gammel form for massage, der går flere hundrede år tilbage og er kendt for at skabe nyt flow, fjerne spændinger og affaldsstoffer fra muskler. I denne cupping behandling får du først en 20-25 min massage så muskler er dejlige varme, derefter begynder jeg at arbejde med cupperne, både bindevævsmassage og cupping vil indgå i denne behandling. Kan varmt anbefales.

OBS.

Der bruges olie under de fleste massager. Lagen og håndklæder er i klinikken. Så dette er ikke nødvendigt at medbringe. Opstår der akutte problemer, finder jeg dig hurtigt en tid. For yderligere informationer, kontakt mig.

Det er i de fleste tilfælde muligt at, få en AKUT-tid.

Kontakt mig