Lidt om mig

Mit navn er Nadja Lund, Jeg er uddannet Sports massør og cupping og Guasha, samt personlig træner, kostvejleder og livstilscoach, og SSA. Jeg har altid gået meget og i kroppen og dens anatomi, og har i dag en masse uddannelser indenfor området. Jeg har tidligere arbejdet, indenfor hospitalsområdet samt primær sektor i 12 år.

Den dag i dag, har jeg haft min klinik og undervisning i træning i 4 år. Jeg hjælper til dagligt, en masse mennesker på kryds og tværs, i min klinik hvor jeg både behandler gamle skader, spændings-hovedpine m.m. og giver massage i form af, sports- og Cupping massage. Mit primære område er at behandle skader, derfor ligger jeg på en sundhedsafdeling i korsør glasværket, hvor vi er flere behandlere i form af kiropraktor og fys m.m. som kan henvise til videre hvis der er behov. Dette er for at imødekomme dig og give dig den bedste behandling.

Derudover er jeg online coach, hvor jeg både laver kost og trænings-forløb. Skulle dette vække din nysgerrighed så klik ind på fitbynadja.dk og læs mere.

Kontakt mig